5 PAȘI SPRE AUTOVINDECARE

Cum te poți vindeca de cancer?

Află cum m-am vindecat eu și alți oameni.

Descoperi instrumente cu care să începi să ai grijă de tine

Îți ofer câteva materiale care să te ajute să te împrietenești cu cancerul și în loc să te lupți cu el să ți-l faci prieten!  

Introdu mai jos adresa ta de e-mail

Marketing by

Dă-i un SHARE pe Facebook.

Ce înveți concret din materialele primite?

Despre Crina Vereș

      Iubesc Oamenii și Natura. Sunt pasionată de cunoașterea Adevărului, a sufletului uman, a legilor universale și a valorilor umane.

     Doresc să înțeleg DE CE-urile și conexiunile dintre trup, minte și suflet. Relațiile Interumane și Relația cu propriul Sine, Conexiunea prin Iubire și Armonie, mă motivează să învăț în continuare.

      Am ca misiune personală să aduc oamenilor înțelegere, să îi îndrum să conștientizeze cauzele suferințelor, tiparele de interacțiune defectuoase cu ei înșiși și cu oamenii semnificativi din viețile lor.

Sunt încântată să fac ușoare, lucrurile care par complicate, și să-i susțin pe cei care au nevoie să-și recupereze sănătatea, puterea personală, stima de sine, încrederea în oameni și Iubirea.

Toată viața am căutat să găsesc soluții simple și eficiente.

Vindecarea e Simplă, dar Nu-i Mereu Ușoară!

Experiențele personale frumoase dar și cele dureroase din registrul sănătății și al relațiilor, m-au făcut să caut răspunsuri și să aflu care sunt de fapt cauzele reale ale bolilor și să găsesc soluții

Am experiență cu lucrul cu oamenii bolnavi, în același timp știu că nu dau eu nimănui ani de viață și că Viața este de la Dumnezeu.

Alături de mine vei învăța că viața poate fi trăită în bucurie, că poate fi plină de sens și vei învăța să iei situațiile dificile, care nu dispar odată ce începi această călătorie, dar sunt mult mai ușor de depășit și devin din ce în ce mai rare.

Îmi aduce bucurie să ghidez oamenii să înțeleagă cum au ajuns bolnavi și ce pot face ca să recâștige sănătatea și bucuria de viață.

5 PAȘI SPRE AUTOVINDECARE

Cum te poți vindeca de cancer?

Află cum m-am vindecat eu și alți oameni. 

Descoperi instrumente cu care să începi și tu să ai grijă de tine

Introdu mai jos adresa ta de e-mail

 

Îți ofer câteva materiale care să te ajute să te împrietenești cu cancerul

și în loc să te lupți cu el să ți-l faci prieten!

 

Marketing by

Dă-i un SHARE pe Facebook.

ro_RORomanian