0722 323 533 (de luni până vineri, între orele 12:00 - 14:00) contact.info.nmg@gmail.com

Apariții media

diferite emisiuni în care am fost invitată de-a lungul timpului și am abordat o mulțime de subiecte interesante ce te-ar putea ajuta

Vă invit la o emisiune despre Vindecarea Alternativă! O EDIŢIE SPECIALĂ la care am luat parte alături de Roxana-Ioana Gabor-Iliescu (terapeut „Pasul În Adevăr“) şi Ramona Dabiela Fusle (terapeut „Călătoria“), în direct pe Canal 33 și prezentată de Paul Gabor-Iliescu. 

360 grade cu Alina Bădic

EDIȚIE SPECIALĂ: NOUA MEDICINĂ GERMANĂ

În cadrul emisiunii “360 grade” difuzată la B1 TV am discutat cu Alina Bădic despre programele de adaptare și cele mental distructive, conflicte, corelația șoc emoțional – creier – boală și importanța modificărilor apărute în pshicul nostru.

Medicina privită din altă perspectivă

la Cafeneaua Spirituală

Invitată alături de domnul Ionică Spiridon în emisiunea “Cafeneaua spirituală” de pe TopAll TV, moderată de Constantin Luca, am discutat despre diferențele dintre Medicina Clasică și Noua Medicină Germană, descoperirile dr. Drik Hamer, cauzele bolilor, nutriție, conștientizare, revolutia epigenetică a dr. Bruce Lipton și multe alte subiecte interesante.

Am stat de vorbă cu Dimitria Puchiu, realizatoarea emisiunii “Turism, Spiritualitate, Autocunoaștere” de pe 6TV, despre transformarea mea de la medic la terapeut, Noua Medicină Germanică, arta autocunoașterii, cum dezvoltăm dependențe sau alergii față de anumite substanțe, cauzele conflictelelor și despre cum durerea ne ajută în refacerea țesuturilor.

ȘTIINȚĂ ȘI CUNOAȘTERE:

SĂNĂTATE ȘI BIOECONOMIE

Alături de Cristian Mureșanu și invitații săi, Mihai Şerban (doctor în economie) și Adrian Toader-Williams (manager energie alternativă și expert în igiena și siguranța alimentară) am discutat despre relația noastră cu mediul, cum ne îmbunătățim calitatea vieții, bioeconomie, sistemul ecologic, sănătatea publică și cum ne pregătim să devenim părinți, în cadrul emisiunii “Știință și Cunoastere” de pe TVR Cluj.

Meditații pentru părinți:

Cancerul la adulti

Sunt o mulțime de factori ce pot declanșa cancerul, însă la baza tuturor, stă un element neașteptat: propria perceptie. Am discutat despre toate acestea împreună cu Simona Dragomir în emisiunea “Meditații pentru părinți” de pe Itsy Bitsy FM.

toc șou despre

Puterea autovindecării prin nmg

Invitată în emisiunea “Toc Șou” de pe Focus TV, am discutat împreună cu realizatorul Dan Răspopa despre puterea autovindecării prin Noua Medicină Germanică, cum și de ce nu se transmit genetic bolile și despre cât de bine nu ne cunoaștem defapt.

Cum am reușit să-i asist pe ceilalți să se vindece?

Despre cum am reușit să-i asist pe ceilalți să se vindece, ce ne îmbolnăvește, cum avem în noi gene pentru toate tipurile de boli și care sunt cele 3 poveri pe care le ducem în spate, am discuat cu Onelia Pescaru, gazda emisiunii Mix Actual, difuzată pe Mix TV și Radio Brașov.

Am discutat cu Eugen Popa, realizatorul emisiunii “Învață, Crește, Dăruieste” de pe 6TV, espre Noua Medicină Germană și Dr. Hamer, percepțiile noastre asupra realității care ajung sa ne îmbolnăvească, Cursurile de Autocontrol și Autovindecare, plus multe subiecte interesante. 

În emisiunea “Info Medica” de pe 1TV Neamț, am vorbit despre cum am reușit să mă vindec de leucemie și cancer, când și de ce ne îmbolnăvim, cum să reacționăm în fața unui diagnostic, care este primul pas spre vinecare, Cursurile de Autocunoaștere și terapia relațiilor de cuplu.

life mentor:

Ce este viața și cum iți creezi propria realitate?

Ce este viața? E vreodată prea târziu să ne-o schimbăm? Cum ne creăm propria realitate? Cine ne guvernează destinul? Sunt întrebări la care am răspuns în cadrul emisiunii “Life Mentor” de pe București TV, realizată de Ștefan Obreja.

LIFE MENTOR:

Motivul pentru care ne îmbolnăvim, ce putem face să prevenim boala, cum ajungem în starea de echilibru, igiena emotiilor și cauzele emoționale ale bolilor, sunt subiecte discutate pe larg alăruei de Cristina Obreja în emisiunea Life Mentor difuzată pe București TV.

MEDICINA TV:

Conceptul Continuum si relația cu propriul copil

Conceptul Continuum ne arată cum este posibil să ne menținem conexiunea cu natura, cum functionând în acord cu legile ei ajungem să trăim vieți lungi și fericite, cum să putem avea copii sănătoți fizic și emoțional și cum să fim părinți conștienți. 

Invitată în emisiunea Medicina TV de pe postul TVH2.0, am discutat pe larg împreuna cu prezentatoarea Teodora Drăgoi Pop despre cum poate fi tratat cancerul, conceptele ce stau la baza Noii Medicini Germanice și multe alte subiecte ce interesante.

Noua Medicină Germanică

vs. Medicina Clasică

în direct la TVH2.0

Vino să urmarești o discuție interesantă despre teoriile ce stau la bază, explicațiile aduse bolilor, felul în care abordează vindecarea dar și despre multe alte diferențe dintre de Noua Medicină Germanică și Medicina Clasică, alături de Teodora Drăgoi Pop la Medicina TV.

Toc Șou despre destin:

Ce este el și ce vrea de la noi?

Invitată din nou în emisiunea Toc Șou de pe Focus TV, am discutat de această dată împreuna cu realizatorul Dan Răspopa despre destin, responsabilitatea de a fi părinte, cum ne afecteaza internetul, cum gestionăm stresul, ce este prietenia, cum apare depresia, despre tratamentul medicamentos, importanța feedback-ului în relaționare și a surselor de informare.

TOC ȘOU:

Despre moft, superstiție, premoniție și prejudecată

Revenind la “Toc Șou” pe Focus TV, am vorbit alături de prezentatorul Dan Răspopa despre mofturi, superstiții, premoniții, prejudecăți, nevoi primare, filtrele realității, frici, limite, programare neurolingvistică, maturizarea emoțională, relația de cuplu, vise, ritualul de înmormântare și cum am depășit momentele dificile din viață.