0722 323 533 CONTACT@CRINAVERES.RO

Bine ai venit pe site-ul web www.crinaveres.ro !

În această pagină sunt descriși Termenii și Condițiile care guvernează utilizarea acestui Site.

Cuvintele care, în textul prezent, sunt scrise cu font îngroșat și cu majusculă reprezintă termeni al căror înțeles este descris în secțiunea Descrierea Termenilor de mai jos.

Subiecte prezentate

 1. Date Generale
 2. Proprietatea intelectuală
 3. Politica de vânzări on-line
 4. Prelucrarea datelor personale
 5. Sesizări și sugestii
 6. Descrierea Termenilor
 1. Date Generale

Site-ul web www.crinaveres.ro este deținut și administrat de către ESENȚA ESENȚEI S.R.L. societate cu sediul social în Cluj-Napoca, Str. Fântânele bloc Lama E, cu număr de ordine în Registrul Comerțului J12/386/29.01.2016 și cod unic de înregistrare 35542829.

Accesarea și utilizarea acestui site web se face prin acceptarea de către dumneavoastră a Termenilor și Condițiilor descrise în această pagină.

Domeniul web crinaveres.ro sub numele căruia funcționează acest site web este deținut de Crina Veronica Vereș din data de 12.12.2011. 

Vizitatorii, Utilizatorii și Clienții sunt responsabili pentru consecințele care provin din accesarea Site-ului web www.crinaveres.ro și din folosirea Conținutului și a Produselor și Serviciilor.

 1. Proprietatea intelectuală

Conținutul, în înțelegerea termenului din secțiunea Descrierea Termenilor, incluzând – dar nelimitându-se la acestea – logo-uri, reprezentări stilizate, simboluri comerciale, imagini statice, imagini dinamice, text și/sau conținut video sau audio prezentate pe Site, este proprietatea exclusivă a administratorului ESENȚA ESENȚEI S.R.L., căruia îi sunt rezervate toate drepturile obținute în mod direct sau indirect din utilizarea și/sau publicarea acestuia. 

Orice Conținut la care Clientul, Utilizatorul sau Vizitatorul are și/sau obține acces, se află sub incidența prezenților Termeni și Condiții.

Clientul, Utilizatorul sau Vizitatorul poate copia, transfera și/sau utiliza Conținutul numai în scopuri personale sau non-comerciale și numai în cazul în care acestea nu intra în conflict cu prevederile prezenților Termeni și Condiții.

Clientului, Utilizatorului sau Vizitatorului îi este permisă copierea, distribuirea, publicarea, transferul către terțe părți, modificarea și/sau alterarea în orice mod, utilizarea, expunerea, includerea oricărui Conținut în orice alt context în afară de cel original doar cu acordul scris al ESENȚA ESENȚEI S.R.L.

 1. Politica de vânzări on-line

În secțiunea Magazin Virtual a Site-ului, Utilizatorii pot achiziționa de la distanță Produse și Servicii.

Efectuarea unei Comenzi este permisă numai Clienților și Utilizatorilor.

Contravaloarea Produselor și Serviciilor se poate achita prin:

 • on-line prin intermediul platformei de plăți on-line PayU România
 • transfer Bancar
 • alte metode alternative pe care Utilizatorul le stabilește de comun acord cu Administratorul

Comanda

Utilizatorul poate efectua Comenzi pe Site, prin adaugarea Produselor și Serviciilor dorite în coșul de cumpărături. Comanda va fi finalizată prin efectuarea plății prin una dintre modalitățile indicate pe Site

Comenzile pot fi efectuate doar de Utilizatorii care au un Cont activ pe Site. Un Cont este activ în conformitate cu politica privind Prelucrarea Datelor Personale și a prevederilor din prezenții Termeni și Condiții.

La finalizarea Comenzii, Clientul confirmă că toate datele necesare procesului de cumpărare on-line sunt corecte, complete și reale. 

De asemenea, Clientul are posibilitatea să solicite anularea unei Comenzi finalizate, prin utilizarea formularului disponibil în secțiunea Contact de pe Site.

Prin finalizarea Comenzii, Clientul acceptă că poate fi contactat de către Administrator prin orice mijloc de comunicare disponibil, folosind oricare din datele de contact puse la dispoziție de către Client, oricând acest lucru este necesar în legătură cu respectiva Comandă.

Administratorul poate anula Comanda finalizată de către Client prin restituirea contravalorii Produselor și Serviciilor comandate, în urma unei notificări prealabile adresate Clientului, fără nicio obligație ulterioară a vreunei părți față de cealaltă, sau fără ca vreo parte sa poată să pretindă celeilalte daune-interese.

Factura fiscală se va emite pe baza datelor furnizate de către Client în procesul de creare a Contului. Aceste date sunt accesibile în permanență Clientului prin intermediul Contului și pot fi oricând actualizate.

Informațiile despre situația Comenzii și factura fiscală vor fi trimise Clientului prin intermediul Mesajelor.

Prețul produselor și serviciilor

Prețurile Produselor și Serviciilor prezentate pe Site sunt exprimate în lei (RON) și nu includ taxa pe valoarea adaugată (TVA).

Administratorul poate modifica în orice moment, fără nicio notificare prealabilă, prețul oricărui Produs sau Serviciu prezentat pe Site.

În situațiile în care, ca urmare a unor disfuncționalități ale Site-ului sau a unor erori umane, prețul afișat pe Site nu este cel real, se pot aplica prevederile art. 1665 alin. 2 din Noul Cod Civil (Legea nr. 287/2009) referitoare la prețul derizoriu și ca atare nu poate fi încheiat un Contract valid între Administratrator și Client, iar Produsele și Serviciile comandate nu vor fi furnizate. Administratorul va informa Clientul asupra prețului corect în eventualitatea apariției unor asemenea situații.

Livrarea

Produsele și Serviciile achiziționate vor fi disponibile imediat după finalizarea Tranzacției, iar Clientul le poate accesa/regăsi în Contul personal de pe Site.

Returul produselor

Produsele digitale (materiale video, audio, text) sunt considerate produse nereturnabile conform Ordonanţei de Urgenţă nr. 34/2014 din 04/06/2014 articolul 16.

 1. Prelucrarea datelor personale

Administratorul pune la dispoziția Clienților și Utilizatorilor informațiile privind propria politică de colectare a datelor personale.

Datele cu caracter personal furnizate de către Clienți, Utilizatori sau Vizitatori sunt folosite numai în scopurile descrise aici:

Adresa de email – este folosită pentru crearea Contului și/sau pentru abonarea la primirea mesajelor de tip Newsletter.

Numele – Prenumele și Numele sunt folosite pentru a personaliza unele Mesaje

Numărul de telefon – este folosit pentru a comunica rapid, atunci când este necesar

Numele companiei și datele de facturare (CNP, CUI, Numărul de Înregistrare la Registrul Comerțului, Adresa Sediului Firmei, Contul Bancar, Numele Băncii, Numele Reprezentantului Legal) – sunt folosite pentru a emite facturile fiscale aferente achiziționării Produselor și Serviciilor comercializate prin intermediul Site-ului.

Drepturile Utilizatorilor conform normelor din Regulamentul General privind Protecția Datelor (GDPR) cu caracter personal sunt:

 • Dreptul de a fi informat cu privire la cum sunt colectate și folosite datele furnizate
 • Dreptul de a accesa datele furnizate
 • Dreptul de a cere rectificarea datelor furnizate
 • Dreptul de a solicita ștergerea datelor furnizate
 • Dreptul de a solicita restricționarea prelucrării datelor 
 • Dreptul de a solicita primirea datelor furnizate anterior sau transmiterea acestora către un alt operator de date cu caracter personal
 • Dreptul de a depune o plângere, cu referire la folosirea datelor furnizate, către autoritățile competente


Mai multe detalii privind Prelucrarea Datelor Personale găsiţi în Politica de Confidenţialitate regăsită pe Site.

Colaboratori

Colaboratorii noștrii sunt:

 • MailChimp pentru trimiterea Mesajelor e-mail și pentru abonarea la lista de distribuție a mesajelor de tip Newsletter.

Datele personale colectate pentru abonarea la Newsletter sunt transmise direct către Mailchimp, acesta fiind responsabil de securitatea acestor date.

Politica de securitate a Mailchimp se poate consulta la adresa: https://mailchimp.com/about/security/

 • PayU România pentru plățile online în siguranță

Pentru plata on-line clientul este redirecționat pe pagina procesatorului de plăți PayU România. Datele necesare pentru efectuarea plății sunt transmise direct procesatorului de plăți care este responsabil cu prelucrarea și securitatea acestora.

Politica PayU România de securitatea a datelor se poate consulta la adresa: https://romania.payu.com/declaratie-de-confidentialitate/

Site-ul permite Vizitatorilor, Utilizatorilor și Clienților să se aboneze pentru primirea comunicărilor de tip Newsletter referitoare la Produse și Servicii, la articolele apărute în secțiunea de Blog, la evenimente, magazin virtual etc. create sau susținute de către Crina Vereș.

Abonarea pentru primirea mesajelor de tip Newsletter se poate face prin formularul de abonare din paginile Site-ului

Dezabonarea de la Newsletter se poate face în orice moment folosind butonul de dezabonare care se regăsește la sfârșitul oricărui mesaj de tip Newsletter primit anterior.

Pentru orice întrebări referitoare la această politică de utilizare și protecție a datelor cu caracter personal te rugăm să ne contactezi prin e-mail la adresa contact@crinaveres.ro

Înregistrare membri, parole și raspundere

În vederea asigurării accesului la anumite servicii, produse sau informații va fi necesara stabilirea unui nume de utlizator și parole. Vă solicităm ca aceasta parolă să nu fie comunicată nimănui, pentru a nu aduce prejudicii detinatorului site-ului! În caz contrar, veți fi răspunzător pentru încălcarea obligației de a nu divulga parola.

 1. Sesizări și sugestii

Clienții, Utilizatorii și Vizitatorii Site-ului pot să contacteze Administratorul prin mesaj e-mail la adresa contact@crinaveres.ro.

 1. Descrierea Termenilor

Site – site-ul web www.crinaveres.ro

Administrator – Societatea comercială ESENȚA ESENȚEI S.R.L.

Magazin virtual – secțiune a site-ului web www.crinaveres.ro în care se pot achiziționa Produse și Servicii.

Conținut – toate informațiile din Site care pot fi vizualizate sau accesate de către Vizitatori, Utilizatori și Clienți.

Produse și Servicii – orice produs/bun în format fizic sau electronic și/sau prestație/serviciu care sunt oferite spre comercializare contra unei sume de bani sau fără niciun cost.

Vizitator – orice persoana fizică care accesează Conținutul acestui Site în baza prezenților Termeni și Condiții.

Utilizator – orice persoană fizică sau persoană juridică care și-a creat și utilizează un Cont în Site în baza prezenților Termeni și Condiții.

Client – orice persoană fizică sau o persoană juridică, deținătoare a unui Cont în Site și care a achiziționat Produse și Servicii în baza prezenților Termeni și Condiții.

Cont – secțiune din Site accesibilă pe bază de înregistrare cu adresă e-mail și parolă care permite Utilizatorului să transmită o Comandă sau să acceseze Produsele și Serviciile achiziționate. Prin crearea Contului, Utilizatorul este de acord cu prezenții Termeni și Condiții. Contul fiecărui Client conține informații despre istoricul interacțiunii cu Site-ul (Comenzile și facturile fiscale aferente). 

Comandă – transmiterea prin intermediul Site-ului a intenției de achiziție a anumitor Produse și Servicii.

Contract – emiterea facturii fiscale care reprezintă de asemenea angajamentul Vânzătorului de a livra Produsele și Serviciile solicitate de către Client prin lansarea Comenzii.

Tranzacție – încasarea de către administratorul Site-ului sau remiterea spre încasare a sumei rezultate din vânzarea de Produse și Servicii și punerea la dispoziția Clienților a Produselor și Serviciilor achiziționate.

Newsletter – mijlocul de informare periodică în format electronic, asupra Produselor și Serviciilor puse la dispoziția Vizitatorilor și Utilizatorilor pe site-ul web www.crinaveres.ro.

Mesaj – comunicare electronică prin e-mail de informare a Utilizatorilor și Clienților despre crearea Contului pe Site, resetarea parolei Contului, informații despre Comandă etc.

Share This