0721 297 721 (luni - vineri, orele 12:00 - 14:00) esentalfa@gmail.com

  În perioada 2 decembrie – 22 decembrie 2022 voi susține o serie de 3 webinarii GRATUITE, cu durata de 2 ore.

  Cui se adresează?
  Oamenilor interesați de posibilitateasă de a afla ce daune își pot produce persoanele neavizate la întâlnirea cu un diagnostic de tip cancer sau boli așa zis incurabile.

  Este și pentru pacienți și în egală măsură pentru aparținători sau îngrijitori de pacienți.

  Nu este pentru tine dacă deja ești expert în corpurile și sănătatea ta.

  Te invit să dai mai departe acest link celor cărora crezi că le prinde bine să învețe să prevină, să atenueze sau să anuleze aceste Șocuri de Diagnostic care pot fi mortale prin ele însele sau pot agrava enorm boala diagnosticată.

  Ca să primești linkul de acces la webinarul GRATUIT, înscrie-te în grupul de telegram prin următorul link:

  https://t.me/+cOTNtfVJgnkyMWM0

  Webinar 1: vineri, 2 decembrie 2022, 19-21
  Webinar 2: joi, 15 decembrie 2022, 19-21
  Webinar 3: joi, 22 decembrie 2022, 19-21

  Linkul de conectare îl vei primi DOAR DACĂ VEI FI ÎN GRUPUL DE TELEGRAM  sau pe e-mail pe 2 decembrie 2022 odată ce știu, în funcție de câți participanți sunt, ce platformă voi folosi.

  Te-ai întrebat vreodată cât de mult depinde vindecarea ta de tine? Despre ce este formularea „ce pot face eu”, ce ține de mine, ce este în controlul meu în contextul bolii?

  Ai idee ce înseamnă boala când este vorba de costuri în timp, energie, bani, resurse noi, educație, oameni…

  În funcție de cât de informat ești, vei putea alege clinica și medicii potriviți sufletului și trupului tău, te vei înconjura de prietenii pe care ai vrea să-i ai aproape.

  Cu toate că, într-o situație de boală, mai ales una așa zis incurabilă, ai vrea să poți să externalizezi, să delegi toate sarcinile, să știi să-i alegi pe cei mai buni să se ocupe de tine până te vindeci, din păcate nu există această opțiune inclusă în meniul vindecării.

  Te simți poate frustrat, poate rușinat nedreptățit sau vinovat… adesea boala te prinde pe picior greșit… ești deja slăbit sau epuizat mental…

  Adesea ai ajuns ca pacient să îți este frică pentru și de ziua de mâine… poate chiar ai impresia că ceasurile și zilele tale în aceasta lume sunt numărate… spre surprinderea ta, erau numarate deja de la venire, doar că nu ne-a spus nimeni 🙂 iar de dragul Jocului Vieții nici la Manualul de Utilizare a Mașinii Umane nu prea mai au acces majoritatea, ci a ajuns să fie redescoperit și adaptat momentului istoric prin care trecem de fiecare om destul de curajos să nu se mulțumească cu ce a primit de acasă 🙂

  În aceste condiții simți că ai vrea să te absolvi, să te debarasezi de absolut orice și oricine, mai ales de propria ta persoană (persona=mască purtată în teatrele grecești din antichitate).

  SURPRIZĂ! Este IMposibil! Nici cei mai bogați oameni din lume nu au reușit să stea pe gard spectatori la vindecarea lor făcută de alții.

  Orice om care a ajuns să se vindece a trecut prin propriul travaliu, printr-o geneză a unei personalități noi, abilă să trăiască aici și acum, adaptată la această lume și cerințele ei.

  Când privești situația de boală din unghiul potrivit, poți observa că este extraordinar, incredibil de bun pentru TINE faptul că tu ai cel mai important rol în propria ta vindecare.

  Este uluitor să accepti că nu există nimeni altcineva pe lume mai interesat decât tine de sănătatea ta și starea ta de bine.

  Următoarele aspecte sunt ESENȚIALE pentru VINDECARE și PREVENȚIE:

  1. Este esential să te întrebi și să îți raspunzi cu sinceritate:
  De ce vreau să ma vindec?………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….
  De ce doresc să ma vindec?………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..
  De ce este important să ma vindec?…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

  2. Apoi este necesar să creezi în scris, cu mâna ta CEA MAI BUNĂ VERSIUNE DE VIAȚĂ PE CARE ȚI-O POȚI IMAGINA, pe care să o recitești zilnic, să vezi ce este realizabil, ce ține de tine, ce poți din ea chiar acum și să o modifici în fiecare zi când se schimba ceva în tine sau în afara ta. Cum? nu o rescri toată, ci doar tai acele aspecte care sunt fanteziste sau nu sunt în controlul și puterea ta și fie le anulezi de tot, fie le reformulezi concret la finalul poveștii.

  Este important să abordezi în această poveste (scenariu) vindecatoare și misiunea ta în această lume, găsindu-ți talentul natural din acest moment, acel ceva pentru care te dai jos din pat de bunăvoie dimineața și pentru care faci orice este nevoie (mobilizezi resursele, depășești obstacolele) ca să devină realitate.

  Poate îți place să dansezi deși ești contabil, poate iubești să gătesti deși ești medic, poate îți aduce bucurie să citești povești deși ești paznic de noapte…

  poate te trezești zâmbind relaxat când gradinarești deși ești profesoară, poate te simți bine să pescuiești chiar dacă ești notar…

  Poate îți place să cânți deși ești pensionară, poate îți place să pictezi deși ești mecanic, poate îți place să petreci timp cu copiii și să îi educi deși ești om de vânzări…

  Poate îți place să lucrezi cu lemnul deși ești casnică, poate faci torturi minunate deși ești elev sau student…

  Poate vezi cât e de bine și relaxant să fii tu fără să TREBUIASCĂ să faci pe maimuța la un job care nu îți place, pe care ai ajuns să îl urăști… doar că ura, disprețul, frustrarea, neputința, furia, supărarea sunt TRĂITE de TINE în TRUPUL și MINTEA și SUFLETUL TĂU…

  Dacă te întrebi cum poți trăi bine financiar făcând ce îți place, varianță opusă celei cu care majoritatea am crescut: ”banii nu se fac din ce îți place, ci din ce ne cere piața”. Atunci am suferit că am crezut că din ce îmi place mie nu pot face bani să mă întrețin, nici să supraviețuiesc… am învățat să dansez pe muzica altora mulți ani… apoi când era să mor de cancer cu muzica mea în mine, am început să mă ascult, să îmi aud vocea înterioară, chemarea și nu doar că nu am mai murit ci am descoperit Miracolul Vieții

  Am realizat că dacă eu consider că ceea ce dau este de valoare, cu siguranță există și alți oameni care visează la acea valoare, o dau gratis și primesc în schimb altă valoare… și asa a fost… am ajuns atunci să creez în piață nevoia de autocunoaștere și să mi se ceară să dau pe bani acea valoare…

  Ascultă-te, dă-ți timp, găsește-ți darul, comoara interioară, dă-o gratis până lumea se va simți nevoită să îți întoarcă darul… și dacă doar s-ar bucura de darul tău este un mare lucru… dar universul are legea Reciprocității și nu îți va rămâne dator, va aduce ceea ce pe tine te bucură dacă ai dat bucurie… este un prim pas spre LIBERtatea ta emoțională și vindecarea trupului tău.

  Pentru a te putea cineva ajuta să te vindeci, este nevoie să te asiste să cuprinzi în ființa și mintea și trupul tău răspunsurile la întrebări de mai sus, dar și la cele ce urmează.

  3. Cum arată relațiile tale?

  Adică cu câți oameni vorbești lucruri de suflet. În trecut, părinții noștri aveau tot satul pentru sfaturi, înțelegere, calibrare, suport, ajutor, vindecare…

  Aveai la dispoziție un mediu curat și o hrană sănătoasă, pe care să o mănânci în tihnă, în cantități care să îți permită să îți faci treaba.

  Tu cu ce te hrănești? Care sunt alimentele care ajung în trupul tău care te poartă prin lume? Cu câtă bucurie și recunoștință mănânci? Ori înfluleci în grabă mizerii alimentare ocupat cu jobul sau îți ciugulești întreaga zi nefericirea?

  4. !!! ESTE VITAL să îți creezi o motivație pentru Viață, o IDENTITATE = o persoană EU de care să îți placă și cu care să defilezi împlinit, mulțumit, bucuros prin viață, să ai scop și viziune, claritate și direcție în viață!

  Ce să faci în prezent să previi să fii bolnav cu bolile neamului tău?

  Toate cele de mai sus 🙂

  Acum îți spun și Cum faci să Nu te vindeci:

  1. Nu îți place cine ești și ce faci în viață = nu îți place viața ta cu tine cel/ cea din prezent. Te cerți în mintea ta pentru că nu ai fi destul de… sau dai vina pe alții și pe Univers că nu ai ce și cum și când îți dorești. Universul nu e mami care să știe că puiul ei de om are nevoie de somn, de hrană, atenție, atingere, adăpost și schimbat de scutece.

  2. Nu ai idee care este scopul tău în viață și te trăiește viața cum vrea ea, făcând ce ai fost dresat că trebuie. Trîiești încă inconștient că poți să alegi!.

  3. Nu prea îți mai dorești cu adevărat să trăiești, dar nu e că ai vrea să mori, ci doar că nu știi ÎNCĂ cum se poate trăi împlinitor Viața ta, că nu au știut nici ai tăi, nici nu ai prea multe modele în jur care să te facă să mai crezi că se poate sau mai ales că TU POȚI…

  Te-ai auzit gândind: Poate alții sunt mai destepți, mai iubți de Dzu, poate eu nu merit, nu sunt DESTUL DE…?!

  4. Dacă nu ai o motivație clară pentru care să trăiești, viața nu este mama iubitoare care îți pune totul pe o tavă imaginară, fiindcă doar mamei nu îi era greu să știe ca tu bebele aveai doar 3 nevoi de bază.

  Viața este infinit mai bună ca mamă și tată. Ea DĂ TOTUL celor destul de indrăzneți să observe cum am fost manipulați din primele clipe de viață.

  Am fost dresați să ajungem pe nesimțite să devenim slugi, vite docile bune de muls, „educate” să se mulțumească cu puțin și să ni se pară că a trăi cu 1000-3000 euro o familie cu 2 copii este bine…

  nu este decât sclavie modernă la care suntem complici cu toții…

  am uitat de Cine Suntem și am devenit oi, ne-am transformat familia în incubatoare, în crescătorii de găini, de victime ale ignoranței

  Am fost lipsiti de plictiseala vitală, sănătoasă de care e nevoie să ajungi la tine…

  De mici le dăm copiilor gadget-uri care îi hiperstimulează, îi bombardează cu vise care să îi facă slugi de care au alții nevoie, pe banii noștrii, în casele noastre… pe așa zisa noastră iubire, prost înțeleasă…

  am fost încurajați prin slogane subliminale să le dăm ce nu am avut noi încurajând consumatorismul și apoi de unde să știe valoarea vieții și a faptului că pâinea și curentul costă.. că gunoiul nu se duce singur… că vasele nu se spală singure nici când ai mașină de spălat vase… că podeaua nu se aspiră singură…

  că oamenii trec prin suferințe la care ar fi de dorit să fim prezenți nu indiferenți, ca atunci când noi suferim să nu ne trezim singuri până murim…

  Si eu, și tu am trecut pe acolo. De asta știu!!!

  Eu m-am vindecat de sclavie într-o măsură nu deplină, dar destulă să mă vindec de cancere, de câteva boli autoimune, de malformații din naștere și de sechele de rahitism…

  Te invit cu drag și blândețe la autoanaliză, la a îți face timp pentru tine, la a te pune pe primul loc, la a învăța să ceri și să ierți… să creezi valoare… să te reinventezi!

  Nu îți spun doar povești pe care le știi, dar ai ales sa privești prin ele ca și cum fie nu te-ar atinge, fie ca și cum nu ai avea de ales. Poate boala te TREZEȘTE!

  POATE NU!

  … POATE

  Eu sunt aici pentru tine, să te însotesc, cu voia și participarea ta, în această dez-membrare din staulul societății și a îți (re-member) re-aminti că schimbarea e înauntru, nu o poate face nimeni în locul tău, că există satul virtual care să te invețe și să te susțină.

  Viața și vindecarea este pentru cei destul de curajoși să renunțe la victimizarea învățată și dispuși să recunoască faptul că cei care au sănătate, relații benefice, abundență, întelepciune, liniște, pasiune CHIAR MUNCESC PENTRU ASTA

  Efortul de Schimbare nu este pentru toată lumea. Mulți sunt speriați să își descopere Mareția lasându-i și pe alții să strălucească și trăiesc ÎNCĂ mediocru trăgându-i în jos pe alții cu aripile prea slabe să se ridice deasupra limitelor învățate…, nu reale.

  Te-ai săturat oare ca visele din copilărie să fie niste prostii, niște copilării aiuristice și în schimb să trăiești sub nivelul tău, sub turația ta, pe modul repetare, sute de săptămâni identice cu speranța vagă sau moartă că se VA  mai schimba ceva vreodată?Îl mai aștepți pe Mos Crăciun? Ia-ți o OGLINDĂ! AI VENIT!

  Ei bine atunci nu e prea târziu pentru tine. Vindecarea și viața sunt chiar în fața ta.

  E nevoie de efort ȘI DURERE mai puține să renunți la cine nu ești decât să continui să răbufnești când te-ai săturat de tine și viața ta de doliu după fericirea promisă de ai tăi că dacă înveți bine o să ajungi cineva. Esti CINEVA ! Cineva care repetă zi de zi același rol, aceeași scenă, poate alt decor. Cineva nevăzut, neauzit, neînțeles, ne atins. Nu de alții… ci CHIAR DE TINE

  Poți apela la cei mai buni, mai școliți, mai pregătiți practic și devotați doctori, la clinicile cele mai performante care dețin cea mai avansată aparatură de investigații…

  Nu se va întâmpla nimic diferit în bine față de starea ta actuală dacă singurul lucru pe care îl știi este că nu mai vrei să suferi fizic, adică doar să nu mai vrei să fii bolnav, dar să agreezi tot ce a dus la ea.

  Norocul tău este că dacă nu mai ai satul aproape internetul ți-a pregătit un sat virtual, un trib de oameni minunați prin care ai acum șansa să afli pașii vindecării tale trupești și sufletești. Nu facem treaba în locul tău, te însoțim, râdem și plângem cu tine, te ghidăm atât cât te lași, ne jucăm doar cu ce pui pe masă…

  Alimentația, hrana este esențială, ea să vă fie medicament ziceau bătrânii, să o mestecăți bine până devine lichidă, să o savurați în pace și liniște sufletească, mentală când exteriorul e în agitație si zarvă.

  Dar sănătatea nu vine doar din hrană, ci la fel de esențială este cunoașterea misiunii, scopului, viziunii, talentului unui om și punerea lui în mișcare, aducerea lui în manifestare…

  Mișcarea, nu sportul extrem, are și ea un rol major în vindecare, însă despre aceasta nu e de spus decât că ajută re-generarea neuronilor ca să facă procesul vindecării mai rapid și eficient.

  Până mâine te invit să îți faci timp în programul tău, dacă ai un program, să reflecți și să îți răspunzi la întrebările de mai sus de dragul tău.

  Mai multe și practice la webinar 🙂

  Te invit să dai mai departe acest link celor cărora crezi că le prinde bine să învețe prevină, să atenueze sau să anuleze aceste Șocuri de Diagnostic care pot fi mortale prin ele însele sau pot agrava enorm boala diagnosticată.
  https://t.me/+cOTNtfVJgnkyMWM0

  Webinar 1: 2 decembrie, 19-21
  Webinar 2: 8 decembrie, 19-21 ? Inca nu e definitivată această zi, va fi în curând
  Webinar 3: 15 decembrie, 19-21

  Dar din dar se face Rai!
  Împreună facem lumea mai bună!

  Mulțumesc că Exiști!
  Te Iubesc!

  Crina Veronica Veres

  ro_RORomanian