0721 297 721 (luni - vineri, orele 12:00 - 14:00) esentalfa@gmail.com

  CURS DE FORMARE PENTRU VIAȚĂ

   

  Invitație 

  Această invitație a ajuns la tine din dorința ta de a găsi răspunsuri la întrebările pe care le ai legate de tine, de relațiile tale cu cei ceilalți, de lumea în care trăim și, totodată, din dorința ta de a trăi viața pe care ți-o dorești, de a te vindeca, de a te înțelege pe tine și mecanismele tale comportamentale, de a înțelege cum și de ce ai ajuns în situația de viață actuală, de a afla cum poți crea ceea ce îți dorești și cum poți aduce darul tău celor din jur, de a învăța cum să îi ghidezi pe alții în drumul lor spre cunoaștere, spre a trăi viața pe care și-o doresc. Te invit să mergem împreună pentru șase luni de zile într-o călătorie palpitantă, plină de viață, cu multe surprize și descoperiri uimitoare în care ești însoțit de mine și de ceilalți participanți care, ca și tine, caută sănătate, sprijin, înțelegere, acceptare, vindecare, cunoaștere, poftă de viață, rost, dăruire, împlinire sufletească, prosperitate, abundență. Am denumit această călătorie Curs de Formare deoarece pe parcursul celor șase luni de zile participanții își remodelează viețile în acord cu ceea ce își doresc să manifeste.


   

  Ce este acest curs? 

  Călătorie – Schimbare – Cunoaștere – Creație

  Acest Curs de Formare este un Proces Transformațional Experiențial care se bazează pe Conștientizare, pe Metode de AutoCunoaștere și AutoControl și duce la înlocuirea conștientă a Programelor Mentale autodistructive cu Programe BioLogice Eficiente, Vindecătoare, Sustenabile, Adaptate la Realitatea fiecărui moment și context de viață. Pe parcursul Cursului de Formare îți vei dezvolta mecanisme de observare și auto observare, îți vei modela modul în care acționezi și puterea de acțiune, îți vei schimba percepțiile despre lume și despre cei din jurul tău, vei pune la îndoială lucruri de care erai sigur și vei reevalua relațiile tale cu cei din jur. Vei cunoaște oameni noi, oportunități noi, te vei cunoaște pe tine, comportamentele tale și mecanismele vieții, vei vedea lumea cu alți ochii. Participarea la acest curs devine un mod de viață, deoarece în cele șase luni de practică îți vei însuși noi comportamente și un stil de viață, se creează noi structuri neuronale care te ajută în adaptare, care te sprijină și facilitează manifestarea ta în forma pe care ți-o dorești, care te împlinește. La fel cum unui făt îi ia șase luni de zile ca să devină viabil și să supraviețuiască la naștere, așa am structurat Cursul de Formare pe șase luni de zile de practică pentru a oferi minții și corpului șansa de a își reînnoi celulele și memoriile celulare suprascriind ADN-ul în versiunea sănătoasă, echilibrată și armonioasă cu sine și cu ceilalți, în acord cu ceea ce dorim să manifestăm. Pornind de la înțelegerea faptului că bolile sunt soluția creierului pentru a asigura supraviețuirea și adaptarea la situațiile noi cu care ne confruntăm, ca și copii am fost creați de părinții noștri să fim soluția ideală pentru problemele lor din acel moment, dar această soluție devine nenecesară și inutilă în contextul creșterii și dezvoltării noastre. Punem în aplicare principiile de vindecare din știința Noua Medicină Germanică devenind responsabili de toate transformările care au loc în corpul nostru influențate de tipul conversațiilor pe care le avem cu noi înșine și cu ceilalați despre realitate. Avem impresia că ne trăim propriile vieți făcând propriile alegeri, însă studiind psihogenealogia, prin înțelegerea ciclurilor de viață, prin poziționarea pe linia vieții a evenimentelor dramatice din viața noastră, construindu-ne arborele genealogic, învățăm să ne trăim cu adevărat propria viață.

  Familie – Sprijin – Proiect

  Este un dar deosebit și o oportunitate pe care o creăm împreună de a ne oglindi unii în alții, de a ne vedea în atâtea ipostaze, de a ne descoperi toate fațetele comportamentelor și stilului comportamental, pentru a devoala șabloanele după care ne trăim viața, automatismele, moștenirile, ceea ce vrem să schimbăm la noi, ceea ce ne împlinește și ne aduce pofta de viață, de creare, de împărtășire, de măreție. Te vei simți în siguranță într-un mediu în care avem curajul de a ne debarasa de programele, obiceiurile pe care le-am manifestat până acum, un mediu în care uităm de vină, vinovați și vinovăție, un mediu unde ne simțim ca într-o mare familie, unde cei din jurul nostru ne acceptă, ne sunt alături și ne sprijină în drumul nostru. Programul acestui curs face ca atenția ta să fie spre sinele tău, spre descoperire și învățare. Vei avea ocazia să mergi mai departe cu cei pe care îi vei cunoaște pe drumul colaborării, al acceptării, al descoperirii. Poți participa în programele pe care grupul celor de la cursul de formare le are. Îți poți găsi aici sprijinul de care ai nevoie pentru a-ți transforma viața așa cum îți dorești. Din experiența anilor anteriori participanții la curs au continuat împreună acest proces început la curs, se susțin reciproc în crearea și menținerea unei sănătăți și calități ale vieții infinit mai armonioase decât la începutul cursului. S-a format un spațiu sacru de acceptare, înțelegere, vindecare și prietenie adevărate.


   

  Cui îi este adresat acest curs?

  • Celor care au fost la cursuri sau tabere de Noua Medicină Germanică susținute de Crina Vereș
  • Celor care au cunoștințe de Noua Medicină Germanică
  • Celor care vor să lucreze cu ei în mod practic ca să își schimbe viețile
  • Celor care vor să își îmbunătățească relațiile cu familia, copiii, partenerii, colaboratorii
  • Celor care vor să prevină apariția în viețile lor și ale copiilor lor a bolilor avute de strămoșii lor
  • Celor care vor să dea mai departe, să predea sau să lucreze cu pacienți care au nevoie de susținere și explicații
  • Celor care au participat la sesiuni de consiliere cu Crina Vereș

   

  Motivele pentru care am creat acest curs

  • să creez cadrul în care cei interesați să poată să înțeleagă cum funcționează continuumul minte–creier–corp și să prevină sau să vindece bolile
  • să dau posibilitatea celor care și-au schimbat viața în bine ca urmare a participării la cursuri, tabere sau consilieri, să contribuie prin experiența lor la îmbunătățirea vieții altora

  Totul se găsește în Tine. Ești înconjurat și structurat de in-forma-ție. Uneori ești în propria viață ca într-o bibliotecă cu foarte multe cărți în care e nevoie să știe corpul tău ce să aleagă pe moment să pună în practică, fiindcă poate ai citit prea mult și poate ai practicat prea puțin. Ajuns la saturație simți că ai nevoie de Claritate și Aliniere. „În prezența Conștiinței de Sine toate lucrurile se Aliniază?!!!” – Nisargadatta Maharaj


   

  Durata și modul de desfășurare

  Cursul se desfășoară pe o perioadă de șase luni de zile și este structurat pe șase Module. Fiecare modul include:

  • o sesiune de curs față în față sau on-line pe Internet (lunar)
  • sesiuni de recapitulare și îndrumare on-line pe Internet (săptămânal)

  Întâlnirile față în față au loc o dată pe lună câte două zile (sâmbătă și duminică) și durează 8 ore (între orele 9:00 – 20:00). Excepție fac primul și ultimul modul care durează câte 3 zile (vineri, sâmbătă și duminică). La întâlnirile față în față care vor avea loc în București pot participa prin intermediul Internet-ului și cei care aleg să participe de acasă. Întâlnirile on-line pe Internet au loc săptămânal câte 3 ore pentru recapitulare și răspunsuri la întrebările care apar pe parcursul fiecărei perioade de practică dintre Module. Pentru participarea on-line pe Internet este nevoie de:

  • conexiune la Internet
  • telefon inteligent / tableta sau calculator portabil / de birou cu cameră video și microfon

  Notă: În cazul în care reglementările nu vor permite desfășurarea modulelor lunare în sală, acestea se vor ține on-line.


   

  Structura Cursului

  Modulul 1

  • Prezentarea participanților
  • Noua Medicină Germanică
  • Microbiomul și influența genomului microbian
  • Coaching în 3 – Beneficiar, Ghid, Observator
  • Linia vieții, Ciclurile de viață
  • Arborele genealogic
  • Tehnici de Sincronizare a Emisferelor Cerebrale
  • Anatomie pe înțelesul tuturor
  • Psihologie pe înțelesul tuturor

  Construim Liniile de Viață, Ciclurile de Viață, Arbori Genealogici și găsim sincronicitățile și agregatele intrafamiliale, căutam pe linia vieții în ordine cronologică toate bolile, dramele avute de strămoșii din familie despre care putem afla detalii de la cei aflați în viață și poziționăm pe axa timpului toate bolile, accidentele, dramele noastre personale pe care fie ni le amintim, fie își amintesc de ele rudele/cunoștințele și învățăm cum și unde să le căutăm semnificațiile BIO-LOGICE conform Noii Medicini Germanice. Facem o listă cu toți oamenii pe care i-am întâlnit vreodată și eliberăm tensiunile rezultate din interacțiunea cu aceștia. Recapitulăm părțile creierului, funcționalitățile, Focarele Hamer. Învățăm și practicăm:

  • Hărțile mentale, Realitatea, filtrele, senzațiile, percepția senzațiilor, catalogarea, evaluarea, reacția, Poziții perceptuale, Modalități de percepție, Conflicte BioLogice, Pașii ieșirii din conflict, Cercul Excelenței
  • Metamodelul
  • Piramida Nivelurilor Neurologice
  • Tehnica Stop
  • Jurnalul Infinitelor Posibilități

  Zilnic au loc câte 5-10 minute de întâlnire telefonică sau pe Internet cu Coach-ul (Ghidul) ales dintre participanți prin tragere la sorți pentru a asigura pe lângă practica de la curs și continuitatea Autocunoașterii și Autovindecării!

  Modulul 2

  • Tehnici de Echilibrare Emoțională
  • Interdependența Relațională Conștientă vs Narcisism-Codependență
  • Oglinzile Eseniene ale Relațiilor
  • Oglinda Magică a Sufletului
  • Gimnastică Energetică
  • Metamodelul și Schimbarea Programelor Dezadaptative
  • Piramida Nivelurilor Neurologice
  • Coaching în 2 – Beneficiar, Ghid (schimbarea perechilor)

  Modulul 3

  • Gimnastică Energetică și Reflexoterapie
  • Emoțiile și Antrenarea Rezilienței
  • Limbaje de Iubire
  • Nevoi Esențiale
  • Comunicare Armonioasă
  • Transcenderea Triunghiului Dramatic
  • Coaching în 2 – Beneficiar, Ghid (schimbarea perechilor)

  Modulul 4

  • Programul de Coaching în formula de 3 (consilier, beneficiar și observator) explorând provocările identificate în Modulele 1-3
  • Împărtășirea experiențelor în grupul de suport
  • Epigenetica
  • Limbajul Miltonian
  • Schimbarea Convingerilor
  • Coaching în 2 – Beneficiar, Ghid (schimbarea perechilor)

  Cursul de Formare include Programul de Coaching!!! Programul de Coaching are ca scop să deprinzi:

  • abilitatea de a crea o raportare corectă la ceilalți oameni
  • abilitatea de a asculta eficient și de a observa limbajele corporale personale și ale celorlalți

  Programul de Coaching presupune:

  • un modul întreg doar coaching în formula de 3: consilier, beneficiar și observator cu schimbarea rolurilor prin rotație
  • zilnic câte 5-10 minute de întâlnire telefonică sau pe Internet cu Coach-ul ales dintre participanți prin tragere la sorți

  Opțional: voluntariat într-un grup de suport pentru cei care vor sa medieze și să consilieze grupuri.

  Modulul 5

  • Arhitectura umană – Constelații relaționale
  • Chirurgie de Lumină din două școli: Academia Sufletului, Atingerea Nemuritorului
  • Întrebări Magice în Coaching
  • Pregătirea unei ședințe de consiliere
  • Supervizare și inter vizare în consiliere

  Modulul 6

  • Piramida Conștiinței în Autovindecare
  • Rescrierea ADN-ului
  • Delta Healing
  • Auto analgezie
  • Supervizare și inter vizare în consiliere
  • Puterea Rugăciunii

  Descoperim de ce boala începe ca răspuns biologic la un stimul din mediul intern sau extern și aflăm cum să ne vindecăm prin gândirea bazată pe răspunsurile biologice pozitive.

  Auto analgezia ne învață cum să integrăm și să anulăm senzațiile fizice la nivelul corpului.


  Ce spun cei care au participat la cursul din 2021?

   

  https://www.youtube.com/watch?v=y2XyC6VTpvY&ab_channel=CrinaVere%C8%99
  https://www.youtube.com/watch?v=3dLg9M5_5i0&ab_channel=CrinaVere%C8%99
  https://www.youtube.com/watch?v=atoA6tRHie4&ab_channel=CrinaVere%C8%99
  https://www.youtube.com/watch?v=G5YXRH-geU0&ab_channel=CrinaVere%C8%99
  https://www.youtube.com/watch?v=13uY1-mxM2M&ab_channel=CrinaVere%C8%99
  https://www.youtube.com/watch?v=ol61Hj4P2nE&ab_channel=CrinaVere%C8%99
  https://www.youtube.com/watch?v=wIxrWpi0RIc&ab_channel=CrinaVere%C8%99
  https://www.youtube.com/watch?v=qKCxnLYnGTM&ab_channel=CrinaVere%C8%99
  https://www.youtube.com/watch?v=09iXgywsg1o&ab_channel=CrinaVere%C8%99
  https://www.youtube.com/watch?v=w4RTzAlzdVM&ab_channel=CrinaVere%C8%99
  https://www.youtube.com/watch?v=JxDLmktM-9E&ab_channel=CrinaVere%C8%99
  https://www.youtube.com/watch?v=qHoviKzuz24&ab_channel=CrinaVere%C8%99
  https://www.youtube.com/watch?v=qm8It2bQQhA&ab_channel=CrinaVere%C8%99
  https://www.youtube.com/watch?v=-AYEPnyEwRA&ab_channel=CrinaVere%C8%99

  Înscrieri

  Următoare serie a cursului va fi anunțată pe email, dacă ești deja înscris la newsletter. Te poți abona pe pagina CONTACT

  Pentru înscrierea la Cursul de Formare, trimite un mesaj cu următoarele date (la pagina CONTACT):

  • Nume
  • Motivația participării la curs
  • Legătura cu Noua Medicină Germanică sau cu Crina Vereș
  • Adresa de e-mail de contact și numărul de telefon

  Te aștept cu drag!

  Folosește această oportunitate și participă la acest program. Înscrierea în acest program este un început de drum, un pas către ceea ce vrei cu adevărat să manifești. Este tot ceea ce ai de făcut în acest moment pentru a trăi viața pe care ți-o dorești, pentru a porni în minunata călătorie spre aflarea tainelor vieții și descoperirea de sine. Lasă restul în treaba Universului să orchestreze pentru tine cea mai favorabilă variantă. Dacă simți că acest curs este util și altor persoane din viața ta, simte-te bine să dai mai departe și altora acest mesaj.

  Mulțumesc că Exiști!

  Îți doresc să trăiești în Bucurie și Recunoștință fiecare clipă a Vieții tale!

  Te iubesc! Un Alt Tu, Crina

  ro_RORomanian