0722 323 533 (de luni până vineri, între orele 12:00 - 14:00) contact.info.nmg@gmail.com

Conform Noii Medicini Germanice un nou-născut suge lacom la sânul mamei. Copilului i s-a luat puțîn sânge înainte și la un moment dat medicul se sperie din cauza valorilor unor analize pe care oricum nu le înțelege. Că urmare copilul se ia brusc de la sânul mamei că să vadă ce-i cu el. Atât mama cât și copilul suferă imediat un conflict emoțional de pe urmă despărțirii bruște.

Ce zone oare să fie afectate în acest caz, când contactul cel mai puternic dintre cei doi are loc între față copilului și sânul mamei? Bineînțeles: sânul mamei și față copilului!

La mama i se ulcereaza (subtieaza pe dianuntru) ductele mamare, la copil se ulcereaza epiderma de pe obraji. Nu doare, nu se simte, nu se vede.

După ceva timp, copilul se aduce înapoi mamei, conflictul de despărțire se rezolva pentru ambii și se întră în faza de autoreparatie.

Că urmare, mama face “mastita” (inflamatia ductelor mamare) iar copilul face “dermatită atopica” pe obraji. Ambele fenomene fiind un MARE mister pentru orice medic alopat, deși un copil de 4 ani ar înțelege ușor ce se întâmplă de la o asemenea barbarie.

Mastitele nu apar decât rar la popoarele care nu au medici și nu nasc în spitale. Dar în clinici, spitale și maternități masita este ceva destul de des întâlnit. Mastita fac nu numai femeile cărora li s-a luat pruncul de la san ci și vacile sau oile ținute de oameni. O fac atunci când omul separă vițelul sau mielul de mama că să-i fure laptele. Și ce “tratament” da medicină umană sau veterinară în caz de mastita, des insuda chiar de ea însăși sau de crescătorii de animale?

Ce să se dea decât antibiotice, că deh, trebuie să fie o infecție cu bacterii!

Deși nu este decât o inflamație și nu o infecție. Orice reparație are nevoie de o inflamație, deci nu e ceva rău, ci ceva necesar.

Și că urmare a “tratamentelor” cu antibiotice sau cu alte toxine chimice, mamei sau vițelului i se interzic alăptarea. Iar mama își pierde des și laptele din cauza asta și copilul trebuie hrănit acum cu lapte praf, o porcărie chimicală. Iar de la laptele praf copilul va reacționa des cu diaree sau constipație. Lanțul slăbiciunilor.

Și în acest mod tinerele făpturi și mamele sunt pedepsite de prostia și orbirea oamenilor de mai multe ori și asta într-o etapă foarte importantă a vieții.

Dacă ați avut mastite după naștere, relatați despre conflictele avute.

La mastita mai există, pe lângă despărțirea de gură sugarului și cea de partener, divorțul sau gândurile de divorț, sau aflarea veștii că partenerul are o amanta, etc. “Ți-a fost smuls partenerul de la sân”.

În funcție de sânul afectat și lateralitatea mâinii la testul de aplaudat se poate spune exact dacă mastita a fost de la o separare de sugar sau de partener. La dreptacele (la testul de aplaudat) sânul stâng este raportat copilului/mamei și cel drept partenerului/tatălui. La stangacele biologic este invers. Uneori alte persoane sau animale pot fi percepute că și copiii sau partener.

Grup Facebook Noua Medicină Germanică: https://www.facebook.com/groups/191070311078605/permalink/359849877533980/

Mulțumim Gabriel!